Event

Radical Redemption 2018 – Command & Conquer

Radical Redemption 2018 – Command & Conquer
Radical Redemption 2018 – Command & Conquer
 tickets
Datum
3 november 2018
Tijd
22:00 - 07:00
Locatie
The Radical Dome, Breepark, Breda
Minimumleeftijd
18

Algemene informatie

“His tactical strategy was set by military precision. Camouflaged by pure darkness he plotted a crucial seizure. The willpower of one lies at the sacrifice of all.”

“With pride we kneel before the prime commander. Radical Redemption WILL Command & Conquer!”

Radical Redemption keert terug met zijn eigen evenement. De laatste drie edities waren volledig uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Line-up

Radical Redemption Live

Radical Redemption Live

Angerfist Live

Angerfist Live

Minus Militia Live

Minus Militia Live

Digital Punk Live

Digital Punk Live

D-Sturb

D-Sturb

Neophyte

Neophyte

E-Force Live

E-Force Live

Crypsis & Chain Reaction present Unlike Others

Crypsis & Chain Reaction present Unlike Others

Act of Rage

Act of Rage

High Voltage

High Voltage

Luna

Luna

Nolz

Nolz

Tickets

Go to ticketshop

Hoe kan ik mijn tickets personaliseren en is dit verplicht?

Het is verplicht om je tickets te personaliseren. Dit betekent dat op ieder ticket dat je koopt de naam moet staan van de persoon die hem gebruikt om het evenement te betreden. Hier kan op gecontroleerd worden bij de ingang. Vul dus niet op alle tickets je eigen naam in. Personaliseren van de tickets is mogelijk tot 1 november 2018 09:00 uur.

Na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een link om je tickets te personaliseren. Volg de stappen en vul de gegevens in. Na het afronden van de personalisatie ontvang je direct je tickets. Weet je nog niet zeker met wie je naar het feest gaat? Je kunt je tickets personaliseren tot de dag voor het evenement. We raden aan om te wachten met personaliseren tot je zeker bent welke vrienden mee gaan, zodat je direct de goede namen op de tickets kunt zetten. Voor het achteraf wijzigen van namen wordt helaas een servicefee gerekend.

Gebruik de ticket transfer tool van Paylogic  om de naam op het ticket te veranderen.

 

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden altijd direct verstuurd nadat je ze gepersonaliseerd hebt. Als je je tickets nog niet gepersonaliseerd hebt, kan het dus daaraan liggen dat je ze nog niet ontvangen hebt. Heb je je tickets wel gepersonaliseerd, maar nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Je tickets zijn altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typfout gemaakt. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Locatie

  • Locatie

    Radical dome

  • Straat

    Bavelseparklaan

  • Postcode

  • Stad

    Breda

Routebeschrijving
Radical Redemption 2018 – Command & Conquer

Media

Reviews

Beoordeling
8,7

GEWELDIG! Beste nacht van mijn leven!

Jasper

Prima feest gehad op het niveau wat je van Art of Dance mag verwachten!

Simon

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik gruwelijke heimwee heb.

Rashmik

Het is feest was echt super gaaf! De sfeer zat er lekker in! Joey knalt ook nog eventjes de dikste set neer die ik ook heb gehoord! Beter kon het niet qua geluid, artiesten en licht! Zeker voor herhaling vatbaar! 3 November!

Koen

Een groot geweldig feest! Super goede sfeer! Mooie sets en vooral jezelf thuis kunnen voelen bij de raw! Ik zeg volgend jaar ben ik er zeker bij!

Kelly

Te gek! Heb genoten en is zeker een aanrader voor me maten dat die slappe sukkels meegaan in 2018 om de hele boel samen met Radical af te breken! Was echt te gek!!

Tijmen

Het was een brute avond waar ik volgend jaar koste wat het kost bij wil zijn. Alles was goed geregeld en de line-up was weer legendarisch.

Jaimy

Gaaf feest, unieke sfeer en het lijkt net 1 grote groep bekenden.

Nick

WAUW, nog nooit zo een goed georganiseerd indoor feest mee gemaakt. Alles was goed geregeld, nergens lange wachtrijen alles liep goed door. En wat een geluid zeg, ik heb nog nooit zo een goede geluidsinstallatie gehoord als in het Breepark. Ik wil graag verbeterpunten geven maar eigenlijk heb ik deze niet, ja misschien iets aan de warmte doen maar daar valt weinig aan te doen in zo een drukke ruimte.

Niels

Supergaaf feest! Geluid was PERFECT, de sfeer goed en de show was dik. Wel een beetje warm maar dat krijg je als 12.000 mensen vol gas aan het snoeien zijn.

Jorrit

Ongelooflijk! De line-up was geweldig, de sfeer fantastisch, echt super!

Melvin