Tickets

Ticket voor Radical Redemption – Brotherhood of Brutality, 2 november 2019, Breepark, Breda zijn nu verkrijgbaar. Koop je ticket nu op artofdance.nl/events/radical-redemption-2019/. 

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar paylogic.nl/tickets, vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typ fout gemaakt. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Fotomoment

Vanaf 01:45 uur  heb jij de kans om met Radical Redemption op de foto te gaan! De fotosessie zal plaatsvinden op het balkon/VIP gedeelte op de eerste verdieping en is voor iedereen toegankelijk.

Kluisjes

Er zijn genoeg e-lockers beschikbaar op Radical Redemption – Brotherhood of Brutality. Zorg goed voor je pincode en zorg ervoor dat niemand het ziet wanneer je het op je kluisje invoert. We raden aan om je e-locker in onze voorverkoop te halen via artofdance.nl. Het is mogelijk om je e-lockers online te kopen tot 1 november 7:00uur.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd voor Radical Redemption – Brotherhood of Brutality is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Merchandise

Er zal genoeg merchandise beschikbaar zijn bij Radical Redemption – Brotherhood of Brutality. Hier vind je de gloednieuwe Radical Redemption merchandise, albums, merchandise gerelateerd aan de artiesten en meer. Wil je niet wachten tot het evenement? Je kunt ook online je merchandise kopen via: store.minusismore.com/

Betaalmethodes

Eten en drinken kun je kopen met tokens. Tokens kun je aan de kassa kopen met PIN, creditcard of contant geld. Er is geen geldautomaat aanwezig.

Adres

Breepark
Bavelseparklaan 20
4817 ZX Breda
Nederland

Hoe kom je bij Radical Redemption – Brotherhood of Brutality

Bekijk de pagina artofdance.nl/transport-to-radical-redemption-2019 voor alle reisinformatie die je nodig hebt.

Mindervalide

Tijdens Radical Redemption – Brotherhood of Brutality is er een rolstoeltoegankelijke entree is en zijn er mindervalide toiletten aanwezig.

Wat je (niet) mag meenemen

Wat je mag meenemen

  • Deodorant roller
  • Waterzak – als deze leeg is
  • Krukken
  • Bepanthen zalf
  • E-Smoker/vape – geopende refills mogen net worden meegenomen

Wat je niet mee mag nemen:

  • Vloeistoffen
  • Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
  • Selfiesticks langer dan 1 m
  • Paraplu’s
  • Eten/drinken

Eten en drinken

Tijdens Radical Redemption – Brotherhood of Brutality is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet? Maak je geen zorgen, we houden hier rekening mee en hebben ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

Sigaretten

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes, is het ook op Radical Redemption – Brotherhood of Brutality verboden om buiten de aangewezen rookruimtes te roken. Als organisatie krijgen we hoge boetes opgelegd door de NVWA bij overtreding van deze wet. Om deze reden, en vanwege gezondheidsrisico’s, hebben we besloten geen sigaretten te verkopen tijdens Radical Redemption – Brotherhood of Brutality. Er zullen dus geen sigaretten verkrijgbaar zijn op het evenement.

Daarnaast is het toegestaan een e-smoker of vape mee te nemen. Let wel op dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan om geopende refills mee te nemen, wel gesealde.

Roken is alleen toegestaan in aangewezen rookruimtes. Jouw begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt erg gewaardeerd. Als je buiten de aangegeven rookruimtes besluit te roken, loop je het risico om van het evenement te worden verwijderd. Alvast bedankt!

Medicijnen

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Daarnaast is het bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Telefoon opladen

Het is niet mogelijk je telefoon op te laden tijdens het event.

Gehoorbescherming

Je hebt maar één paar oren, dus wees er voorzichtig mee. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Blijf ook niet te dicht bij de luidsprekers staan, want dat kan permanente gehoorschade opleveren. Bij de verschillende automaten kun je gehoorbescherming kopen.

(Video)Camera’s

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Radical Redemption – Brotherhood of Brutality Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag#BrotherhoodofBrutality toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan, videocamera’s mogen niet groter zijn dan 20×20 cm.

Zero tolerance

Het drugsbeleid bij Radical Redemption – Brotherhood of Brutality is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Het is dus ook niet toegestaan wiet/hasj mee te nemen. Als je toch besluit drugs mee te nemen loop je het risico verwijderd te worden van het terrein of overgedragen te worden aan de politie.

Celebrate Safe

Tijdens Radical Redemption – Brotherhood of Brutality feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de Celebrate Safe-stand (ondersteund door Unity) op het foodcourt. Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen meer dan blij zijn om je objectieve en openminded advies te geven over alcohol en andere drugs. Dit gebeurd anoniem en in een veilige omgeving.