Art of Dance & Celebrate Safe

Art of Dance & Celebrate Safe

Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs. Om die reden is Art of Dance een partner van  Celebrate Safe. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten. Hieronder vind je hun 10 tips om veilig te feesten:

Using alcohol or other drugs is never harmless

I love my ears

Think for yourself, care about others

Pace yourself: eat, sleep, rave.

Don’t push limits, be responsible

Be prepared for any type of weather

Take your time to chill

Safe sex, always. Even on the camp site.

The First Aid Team is your friend

Don’t Drink, drug and drive. You are a great risk to yourself and others.

Art of Dance vind het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. Ondanks dat realiseren we ons dat het risico’s met zich meebrengt wanneer je gaat feesten. Om die reden promoten we Celebrate Safe op het grootste gedeelte van onze events. Op deze evenementen is een Celebrate Safe stand aanwezig waar bezoekers langs kunnen gaan. Of het nu gaat om suizende oren, die leuke jongen/meid die je hebt ontmoet, drugs, of alcohol, bij de Celebrate Safe stand ben je altijd welkom.  Voel je je niet goed? Ga alsjeblieft naar de EHBO, die zijn er om je te helpen.

Voor meer tips over veilig en gezond feesten, check: www.celebratesafe.nl.