Event

Radical Redemption 2018

Radical Redemption 2018
Radical Redemption 2018
Datum
3rd of November 2018
Tijd
22:00 - 07:00
Locatie
The Radical Dome, Breepark, Breda
Minimumleeftijd
18

Algemene informatie

Na 3 uitverkochte edities kom ik terug met een nieuw Radical Redemption evenement in 2018. Noteer de datum 3 november in jullie agenda!

De kaartverkoop start op zaterdag 11 augustus om 10:00.

Line-up

Locatie

  • Locatie

    Radical dome

  • Straat

    Bavelseparklaan

  • Postcode

  • Stad

    Breda

Routebeschrijving
Radical Redemption 2018

Media

Reviews

Beoordeling

GEWELDIG! Beste nacht van mijn leven

Prima feest gehad op het niveau wat je van Art of Dance mag verwachten

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik gruwelijke heimwee heb.

Het is feest was echt super gaaf! De sfeer zat er lekker in! Joey knalt ook nog eventjes de dikste set neer die ik ook heb gehoord! Beter kon het niet qua geluid, artiesten en licht! Zeker voor herhaling vatbaar! 3 November!

Een groot geweldig feest! Super goede sfeer! Mooie sets en vooral jezelf thuis kunnen voelen bij de raw! Ik zeg volgend jaar ben ik er zeker bij!

Te gek! Heb genoten en is zeker een aanrader voor me maten dat die slappe sukkels meegaan in 2018 om de hele boel samen met Radical af te breken! Was echt te gek!!

Het was een brute avond waar ik volgend jaar koste wat het kost bij wil zijn. Alles was goed geregeld en de line-up was weer legendarisch.

Gaaf feest, unieke sfeer en het lijkt net 1 grote groep bekenden

WAUW, nog nooit zo een goed georganiseerd indoor feest mee gemaakt. Alles was goed geregeld, nergens lange wachtrijen alles liep goed door. En wat een geluid zeg, ik heb nog nooit zo een goede geluidsinstallatie gehoord als in het Breepark. Ik wil graag verbeterpunten geven maar eigenlijk heb ik deze niet, ja misschien iets aan de warmte doen maar daar valt weinig aan te doen in zo een drukke ruimte.

Supergaaf feest! Geluid was PERFECT, de sfeer goed en de show was dik. Wel een beetje warm maar dat krijg je als 12.000 mensen vol gas aan het snoeien zijn.

Ongelooflijk! De line-up was geweldig, de sfeer fantastisch, echt super!