Final info Live For This: 10 Years of Warface

Final info Live For This: 10 Years of Warface

Tickets

Tickets voor Live For This: 10 Years of Warface op 11 november 2023 zijn nog beschikbaar. Haal jouw tickets in de ticket shop.

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar paylogic.nl/tickets, vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typ fout gemaakt. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Timetable

Dit is de timetable voor Live For This: 10 Years of Warface!

Fotomoment

Om 00:00  tot 00:30 uur heb je de mogelijkheid om met Warface op de foto te gaan!Dit moment vindt plaats op de eerste verdieping achter de 2e zaal en is te bereiken via de trap in de entreehal.

Kluisjes

Er zullen kluisjes beschikbaar zijn op Live For This: 10 Years of Warface. De kluisjes kunnen uitsluitend op het evenement worden gekocht. Er is geen voorverkoop. Een kluisje kost €10,- waarvan €4,- borg is. Na afloop van het evenement kan de sleutel van het kluisje ingeleverd worden bij de kassa om je borg terug te krijgen.

Een kluisje of locker huren in het ArenAPoort gebied? Maak gebruik van Lockerpoint ArenAPoort. Boven de ingang van de Ziggo Dome (neem vanaf het plein de trap omhoog) kunt u bagagekluizen vinden die u kunt gebruiken om uw bagage op te slaan tijdens het bezoek van een evenement op het ArenAPoort (bijv. in de Ziggo Dome, Johan Cruijff ArenA of AFAS Live).

Deze locaties hanteren een vrij strikt toegangsbeleid waardoor er bijvoorbeeld alleen bagage ter grootte van een A4 meegenomen mag worden. In de lockers van Lockerpoint ArenAPoort kunt u deze bagage opslaan. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn tot 1 uur na het evenement geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de locatie, afmetingen van de lockers en de prijs.

Minimum leeftijd

e minimumleeftijd voor Live For This: 10 Years of Warface is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Entree

De deuren voor Live For This: 10 Years of Warface sluiten om 03:00 uur.

Merchandise

Er zal genoeg merchandise beschikbaar zijn bij Live For This: 10 years of Warface. Hier vind je de gloednieuwe Warface merchandise, albums, merchandise gerelateerd aan de artiesten en meer. Wil je niet wachten tot het event? Je kunt ook online je merchandise kopen via: www.noizevizion.com.

Betaalmethodes

Bij de AFAS Live dien je te betalen met een creditcard of bankpas in de gehele locatie. Wil je toch liever met cash betalen? Haal dan een speciale prepaid kaart en gebruik deze om te betalen. Deze kaart is te verkrijgen bij de kassa’s met cash.

Recycle system

Wij werken met een statiegeldsysteem op alle bekers, blikjes en flesjes die wij uitdelen aan de bar tijdens al onze evenementen. Om alles wat we uitdelen te recyclen, willen we zoveel mogelijk verzamelen. Op deze manier houden we het evenement samen schoon en zorgen we ervoor dat er geen afval op de grond ligt.

Hoe werkt dit? Je ontvangt gratis een recycle chip bij de ingang. Let op: deze chip is geen muntje waarmee je drankjes kunt betalen. Hij heeft geen waarde en kan alleen gebruikt worden voor het statiegeld.

 • Eerste ronde? Lever je recycle chip in tijdens je bestelling aan de bar.
 • Volgende ronde? Neem je lege beker/fles mee naar de bar en ruil hem in bij het bestellen van je nieuwe drankje.
 • Ben je je beker kwijt? Dan moet je 0,5 munt betalen voor een nieuwe beker/fles.
 • Klaar? Breng je lege beker/fles naar de bar en ruil hem in voor een recycle chip.

Adres

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam
Nederland

Hoe kom je bij Live For this: 10 Years of Warface

Bekijk deze pagina voor alle reisinformatie die je nodig hebt.

Mindervalide

Tijdens Live For This: 10 Years of Warface is er een rolstoeltoegankelijke entree en zijn er mindervalide toiletten aanwezig. Daarnaast is er in het AFAS Live ook een lift aanwezig.

Wat je (niet) mag meenemen

We krijgen geregeld de vraag wat er wel en niet mee naar binnen mag worden genomen. We hebben een lijstje gemaakt van de dingen die het meest voor de hand liggend zijn. Check ze hier.

Wat je mag meenemen

 • Deodorant roller
 • Waterzak – wanneer leeg
 • Krukken
 • Bepanthen zalf
 • E-Smoker/vape – geen geopende navullingen

Wat je niet mee mag nemen:

 • Vloeistoffen
 • Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
 • Selfiesticks langer dan 1m
 • Eten/drinken
 • Paraplu’s

Handtassen

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Als je toch een tas mee wilt nemen en deze voldoet aan de voorwaarden, dan mag deze in een kluisje.

Eten en drinken

Tijdens Live For This: 10 Years of Warface is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet of heb je vragen, neem dan contact met ons op via [email protected].

Sigaretten

Er zullen geen sigaretten te koop zijn tijdens Live For This: 10 Years of Warface.

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes, is het ook op Live For This: 10 Years of Warface verboden om buiten de aangewezen rookruimtes te roken. Als organisatie krijgen we hoge boetes opgelegd door de NVWA bij overtreding van deze wet. Met deze reden en vanwege de gezondheidsrisico’s, worden er geen sigaretten verkocht. Je mag wel eigen sigaretten meenemen.

Daarnaast is het toegestaan een e-smoker of vape mee te nemen. Let wel op dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan om geopende refills mee te nemen, wel gesealde.

Roken is alleen toegestaan in aangewezen rookruimtes. Jouw begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt erg gewaardeerd. Als je buiten de aangegeven rookruimtes besluit te roken, loop je het risico om van het evenement te worden verwijderd. Alvast bedankt!

Medicatie

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Daarnaast is het bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Gehoorbescherming

Je hebt maar één paar oren, dus wees daar voorzichtig mee. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Blijf ook niet te dicht bij de luidsprekers staan, want dat kan permanente gehoorschade opleveren. Bij de kassa kun je gehoorbescherming kopen. Voor meer informatie kijk op www.ilovemyears.nl

(Video)Camera’s

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Live for This: 10 Years of Warface. Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #LiveForThis2023 toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan, videocamera’s mogen niet groter zijn dan 20×20 cm.

Zero tolerance

Het drugsbeleid bij  Live For This: 10 Years of Warface is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Het is dus ook niet toegestaan wiet/hasj mee te nemen. Als je toch besluit drugs mee te nemen loop je het risico verwijderd te worden van het event of overgedragen te worden aan de politie.

Celebrate Safe

Tijdens Live For This: 10 Years of Warface feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de Celebrate Safe-stand (ondersteund door Unity) op de gang. Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen meer dan blij zijn om je objectieve en openminded advies te geven over alcohol en andere drugs. Dit gebeurt anoniem en in een veilige omgeving.

Let op jezelf en op anderen

Voel je je niet goed, of voelt iemand anders zich niet lekker? Aarzel niet om naar de EHBO te gaan! Let op jezelf en op anderen.

Sieraden en waardevolle items

Het kan helaas wel eens voorkomen dat je sieraden of andere waardevolle items worden gestolen tijdens een event. Samen met onze beveiliging proberen we deze situaties te allen tijde te voorkomen. We raden je aan om je meest waardevolle sieraden en spullen thuis te laten om te voorkomen dat je deze verliest.