Hoe kom je bij Warface presents Live For This 2021

Hoe kom je bij Warface presents Live For This 2021

Algemene informatie

Warface presents Live For This 2021 vindt plaats op 13 november in AFAS Live, Amsterdam.

Openbaar vervoer

Geen zin om te bobben? Warface presents Live For This 2021 is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Amsterdam Bijlmer Arena. Het station ligt op loopafstand van de AFAS Live. Wil je met de laatste trein weer terug naar huis? De laatste treinen rijden nog na middernacht vanaf Amsterdam Bijlmer Arena.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren.

Pendelbussen

Er rijden geen pendelbussen tussen Amsterdam Bijlmer Arena en Warface presents Live For This 2021. De AFAS Live ligt op loopafstand van het station.

Georganiseerde busreizen

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Warface presents Live For This 2021 reizen? Onze officiële buspartners organiseren busreizen vanuit heel Nederland en Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check deze lijst om een buspartner vanuit jouw land en buurt te vinden. Bij veel van deze buspartners is het ook mogelijk om een eigen opstapplek aan te bieden en/of een hele eigen busreis te organiseren met bijkomende leuke extra’s.

Zelf georganiseerde busreizen

Organiseer je zelf een busreis? Lees deze pagina goed door, registreer je bus en zorg dat je een parkeerkaart koop.

Auto

Kom je met de auto? Als je Warface presents Live For This 2021 in je navigatiesysteem wilt invoeren is het adres: ArenA Boulevard 590, Amsterdam. Let op, in het hele ArenA gebied geldt een stopverbod. Stoppen in dit gebied kan leiden tot hoge boetes. Volg altijd de instructies van personeel en de politie.

Parkeren

Het is mogelijk om je auto te parkeren dichtbij het event. Je kunt een uitrijkaart kopen met een speciaal evenementen tarief voor de volgende parkeerlocaties: P-Dome, P1, P3, P4, P5, P6, P10 en P18. Parkeergebouwen Amsterdam heeft onlangs de parkeertarieven m.b.t. de omliggende parkeergarages tijdens evenementen verhoogd.  De nieuwe tarieven zijn: €25 voor P1 en P-Dome en €15 voor overige parkeergarages (P3, P4, P5, P6, P10 en P18).

Halen/brengen

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de short stay optie in P1. Let op, in het hele ArenA gebied geldt een stopverbod. Stoppen in dit gebied kan leiden tot hoge boetes. Volg altijd de instructies van personeel en de politie.

Taxi’s

Als je met de taxi naar Warface presents Live For This 2021 komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Als je het event verlaat, staan er taxi’s bij de aangegeven taxistandplaatsen.

Fietsen

Ben jij een van de geluksvogels die niet ver hoeft te reizen en stap jij op de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstallingen bij ArenAPoort.

Tot slot

Hoe je ook naar Warface presents Live For This 2021 reist, reis verantwoord. Als je alcohol hebt gedronken, overschat je vaak hoe goed je nog kunt rijden. Maar je bent een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers. Zorg voor veilig vervoer naar huis, regel een chauffeur, neem een taxi, duik een hotelletje in, laat je ophalen of kom met het OV.