Event

Revolt 2019

Revolt 2019
Revolt 2019
 tickets
Datum
25 mei 2019
Tijd
11:00 - 23:00
Locatie
Flugplatz Pferdsfeld, Bad Sobernheim
Minimumleeftijd
16

Algemene informatie

Duitsland bereid zich voor op de hardste happening van het land! Na vele succesvolle edities van het indoor event SYNDICATE, slaan Art of Dance en I-Motion nu de handen ineen voor een gloednieuw outdoor festival: Revolt. Op 25 mei 2019 presenteren we je hier de grootste namen binnen hardcore, hardstyle, hardtechno, hardtech en rawstyle.

Verdeeld over 5 areas zal Revolt het meest rebelse harder styles legioen presenteren dat Duitsland ooit heeft gezien. “Join the REVOLT or face the fatal consequences.”

Line-up

Tickets

Go to ticketshop

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar paylogic.nl/tickets, vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typfout gemaakt. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Locatie

 • Locatie

  Flugplatz Pferdsfeld

 • Straat

  Industrial Park Pferdfseld

 • Postcode

  55566

 • Stad

  Bad Sobernheim

Routebeschrijving
Revolt 2019

Nieuwsbrief

Als eerste nieuwe info over Revolt 2019 ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor de Revolt nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over het festival, kortings- en/of loyaliteitsacties, de line-up, het anthem en meer! Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring.