Art of Dance is dan ook trots om in deze historische locatie de nieuwe editie van Masters of Hardcore te mogen presenteren. De immense arena met een gigantische hoogte en een geluidssysteem dat vol open kan beuken totdat je de bassen in je botten voelt, maakt dit stadion de ultieme hardcore locatie. Met kippevel denken we terug aan alle eerdere Masters of Hardcore parties, maar met nog hogere verwachtingen kijkt de Art of Dance crew uit naar dit nieuwe evenement. Hier kan je hardcore horen en voelen, zoals dat bedoelt is….

Pre-sale

De voorverkoop van Masters of Hardcore begint op zaterdag 2 July bij alle filialen van de ticketbox (o.a. Free recordshop), diverse dance-speciaal zaken en online op de shop van Mastersofhardcore.com. De kaarten kosten 40 Euro ex. Fee.

Vervoer

De Westfalenhallen liggen vlak over de grens in Duitsland en zijn uitstekend te bereiken met de auto, trein en via de busreizen die door Event-travel zullen worden georganiseerd vanuit meer dan 150 plaatsen in Nederland. Houd hiervoor de site www.eventtravel.nl in de gaten en kijk vooral naar de interessante aanbieding van combi-kaarten (buskaart en toegangskaart). Voor meer informatie over treinreizen check je www.ns.nl , het treinstation van Dortmund ligt vlak voor de deur van de Westfalenhallen.

Min. leeftijd: 18 jaar