Het idee achter de release is vanuit 1 gedachte meerdere track versies uit verschillende producer groepen met verschillende muziekstijlen te laten ontstaan. De vocalen zijn verzorgt door Mc Redman en met deze vocalen zullen dus de verschillende producers ieder een eigen weg gaan en zich artistiek uiten.

De eerste versie in de reeks is reeds klaar en is geproduceerd door niemand minder dan de heren Outblast en Angerfist! Dat er een samenwerking aan zat te komen van deze heren was onvermijdelijk, het resultaat is dan ook een snoeiharde productie die menig hardcore liefhebber zal doen los gaan! De track versie van Outblast en Angerfist genaamd \”Time to make a stand\” is vanaf nu te beluisteren op www.mohradio.com !

Niet alleen Outblast en Angerfist zijn druk bezig geweest, op dit moment zijn nog twee van Nederlands beste hardcore producers bezig met de productie voor Hardcore United!

De mannen van Neophyte en Evil Activities zijn nu volop bezig met de afronding van hun vloervuller! Zij maken tevens een track met de vocalen van Mc Redman en zullen dat doen op een manier zoals alleen zij dat kunnen!

Hardcore United vind 25 juni 2005 plaats in het Beursgebouw te Eindhoven en is supported door alle grote artiesten die de scene rijk is! Een kaartje is slechts 25.- euro!

Houdt voor meer informatie http://www.hardcoreunited.nl in de gaten.

Hardcore United, time to make a stand!