I-Motion is de grootste dance organisator van Duitsland en is bekend van de legendarische concepten May-Day en Nature One, een festival wat bij veel dance-liefhebbers hoog op het favorietenlijstje staat. Zet deze twee organisaties bij elkaar aan tafel en zelfs de meest verwende partyganger zal begrijpen dat er hier echt iets bijzonders staat te gebeuren.

De Westfalenhallen is voor veel mensen een bekende en gerespecteerde locatie. De Masters of Hardcore evenementen die daar gegeven zijn staan veel bezoekers nog vers in het geheugen. Vooral het geluid in de Westfalenhallen is hetgeen waar deze locatie hoge ogen mee gooit, maar op 6 oktober zal dit niet het enige zijn waar deze locatie naam mee maakt….

Er worden maar liefst vier area’s in gebruik genomen, die ieder de hele nacht door een harde muziekstijl beheerst zullen worden. Hardcore liefhebbers worden als vanouds op hun wenken bedient en de mainstage zal dan ook gevuld worden met het beste op het gebied van hardcore. Daarnaast wordt er een hardtechno stage met een line up van allure gepresenteerd, evenals een hardstyle area en een industrial stage.

Van 20.00 uur tot 08.00 uur in de ochtend kan jij getuige zijn van deze historische gebeurtenis met de grootste namen uit de verschillende harde stijlen, waarbij de ambassadeurs van hardcore, hardtechno, hardstyle en industrial niet voor elkaar onder zullen doen.

De voorverkoop start op zaterdag 30 juni wereldwijd via tickets.artofdance.nl.

Daarnaast zijn de tickets te verkrijgen bij alle filialen van de Ticketbox (o.a. free recordshops) en zal eventtravel combinatie-tickets verkopen voor bezoekers die graag een onbezorgde reis met de bus naar Dortmund willen.

Meer info en de line-up zullen volgen, maar houd 6 oktober 2007 alvast maar vrij….

Art of Dance & I-Motion present:

SYNDICATE

6 oktober 2007

Westfalenhallen, Dortmund (DE)

20.00 – 08.00 uur

Tickets: E 40 excl. presale fee.

Websites: http://www.i-motion.ag & http://www.i-motion.ag