Event

Supremacy 2018

Supremacy 2018
Supremacy 2018
 tickets
Datum
29th of September 2018
Tijd
22:00 - 07:00
Locatie
Brabanthallen, 's-Hertochenbosch
Minimumleeftijd
18

Algemene informatie

Supremacy 2018 vindt plaats op 28 september in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Zet jezelf op aanwezig bij het officiële Facebook event om al het nieuws over Supremacy 2018 te ontvangen.

Line-up

Tickets

Go to ticketshop

Hoe kan ik mijn tickets personaliseren en is dit verplicht?

Het is verplicht om je tickets te personaliseren. Dit betekent dat op ieder ticket dat je koopt de naam moet staan van de persoon die hem gebruikt om het evenement te betreden. Hier kan op gecontroleerd worden bij de ingang. Vul dus niet op alle tickets je eigen naam in.

Na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een link om je tickets te personaliseren. Volg de stappen en vul de gegevens in. Na het afronden van de personalisatie ontvang je direct je tickets. Weet je nog niet zeker met wie je naar het feest gaat? Je kunt je tickets personaliseren tot de dag voor het evenement. We raden aan om te wachten met personaliseren tot je zeker bent welke vrienden mee gaan, zodat je direct de goede namen op de tickets kunt zetten. Voor het achteraf wijzigen van namen wordt helaas een servicefee gerekend.

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden altijd direct verstuurd nadat je ze gepersonaliseerd hebt. Als je je tickets nog niet gepersonaliseerd hebt, kan het dus daaraan liggen dat je ze nog niet ontvangen hebt. Heb je je tickets wel gepersonaliseerd, maar nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Je tickets zijn altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typfout gemaakt. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Locatie

 • Locatie

  Brabanthallen

 • Straat

  Diezekade

 • Postcode

  5222 AK

 • Stad

  's-Hertogenbosch

Routebeschrijving
Supremacy 2018

Media

Reviews

Beoordeling
8.5

Iets wat je een keer meegemaakt moet hebben, zieke line-up, heerlijke sfeer en mooi aangekleed!

Ik vind Supremacy een feest die je niet mag overslaan in het indoorseizoen! Erg fijne locatie (erg ruim) en HEEL veel kwalitatief goede artiesten.

Het was SUPER!! Nu al zin in volgend jaar!!

Supremacy is voor mij de opening van het indoor feest seizoen. Hier worden als eerste nieuwe nummers, acts en samenwerkingen bekend gemaakt! Er wordt de hele avond hard gedraaid en je hoeft je geen moment in te houden.

Schittermagisch spatzuiver topfeest

Het beste RAW hardstyle feest dat er is

Ik heb alle Nederlandse edities van Supremacy bezocht en de lat wordt elk jaar weer hoger gelegd op gebied van innovatie en line-up/live acts.

Fantastische feest, het decor was het mooiste wat ik ooit heb gezien samen met de line-up. Ik ga dit event nooit van mijn leven missen.

RAW TO THE FUCKING BONE

Het allerbeste, vetste feest wat er is! Je voelt je daar echt thuis, we komen allemaal voor hetzelfde, 1 grote familie. De sfeer dik in orde, prijzen helemaal goed, muziek top, line-up zoals altijd: GIGANTISCH GOED!!! Ik hoop dat dit elk jaar zo blijft! Ik kom elk jaar terug. Top!!!

In 1 woord SUPREME !!