Hoe kom je bij Angerfist – Diabolic Dice

Hoe kom je bij Angerfist – Diabolic Dice

Algemene informatie

Angerfist – Diabolic Dice vindt plaats op 23 november in AFAS Live, Amsterdam.

Openbaar vervoer

Geen zin om te bobben? Angerfist – Diabolic Dice is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Amsterdam Bijlmer Arena. Het station ligt op loopafstand van de AFAS Live. Wil je met de eerste trein weer terug naar huis? De eerste treinen rijden om ongeveer 05:30 uur vanaf Amsterdam Bijlmer Arena.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren.

Let op: in het weekend van 23 en 24 november kan door noodzakelijke testwerkzaamheden het GVB metro netwerk niet gebruikt worden tussen 05.00 en 09.30 uur. Daarna rijden de metro’s weer volgens reguliere planning. De GVB zet pendelbussen in op het metrotraject Amsterda Centraal Station – Amsterdam Amstel – Amsterdam Bijlmer ArenA.

Pendelbussen

Er rijden geen pendelbussen tussen Amsterdam Bijlmer Arena en Angerfist – Diabolic Dice. De AFAS Live ligt op loopafstand van het station.

Georganiseerde busreizen

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Angerfist – Diabolic Dice reizen? Onze officiële buspartners organiseren busreizen vanuit heel Nederland en Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check deze lijst om een buspartner vanuit jouw land en buurt te vinden. Bij veel van deze buspartners is het ook mogelijk om een eigen opstapplek aan te bieden en/of een hele eigen busreis te organiseren met bijkomende leuke extra’s.

Zelf georganiseerde busreizen

Organiseer je zelf een busreis? Lees deze pagina goed door, registreer je bus en zorg dat je een parkeerkaart koop.

Travel packages

Wil je jouw bezoek aan Angerfist – Diabolic Dice verlengen met een overnachting? Boek dan een compleet travel pakket inclusief ticket, 1,2 of 3 hotelovernachtingen, en transfer van en naar het event. Wil je nog meer uit je weekend halen? Je kan zelfs een vierde overnachting boeken. Voor meer informatie over alle travel pakketten check je travel.artofdance.nl.

Auto

Kom je met de auto? Als je Angerfist – Diabolic Dice in je navigatiesysteem wilt invoeren is het adres: ArenA Boulevard 590, Amsterdam. Let op, in het hele ArenA gebied geldt een stopverbod. Stoppen in dit gebied kan leiden tot hoge boetes. Volg altijd de instructies van personeel en de politie.

Parkeren

Het is mogelijk de auto dichtbij Angerfist – Diabolic Dice te parkeren. Je kunt een uitrijkaart kopen met een speciaal evenementen tarief voor de volgende parkeerlocaties: P-Dome, P1, P3, P4, P5, P6, P10 en P18. Parkeergebouwen Amsterdam heeft onlangs de parkeertarieven m.b.t. de omliggende parkeergarages tijdens evenementen verhoogd.  De nieuwe tarieven zijn: €25 voor P1 en P-Dome en €15 voor overige parkeergarages (P3, P4, P5, P6, P10 en P18).

Halen/brengen

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de short stay optie in P1. Let op, in het hele ArenA gebied geldt een stopverbod. Stoppen in dit gebied kan leiden tot hoge boetes. Volg altijd de instructies van personeel en de politie.

Taxi’s

Als je met de taxi naar Angerfist – Diabolic Dice komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Als je het event verlaat, staan er taxi’s bij de aangegeven taxistandplaatsen.

Fietsen

Ben jij een van de geluksvogels die niet ver hoeft te reizen en stap jij op de fiets of brommer? Maak dan gebruik van de fietsenstallingen bij ArenAPoort.

Tot slot

Hoe je ook naar Angerfist – Diabolic Dice reist, reis verantwoord. Als je alcohol hebt gedronken, overschat je vaak hoe goed je nog kunt rijden. Maar je bent een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers. Zorg voor veilig vervoer naar huis, regel een chauffeur, neem een taxi, duik een hotelletje in, laat je ophalen of kom met het OV.