‘s Werelds grootste hardcore merk Masters of Hardcore lanceert een nieuw radiostation op 24 maart 2021. Masters of Hardcore Radio is 24/7 te beluisteren voor je dagelijkse dosis hardcore met een divers programma gevuld met de nieuwste hardcore tracks, tracks van opkomende artiesten en natuurlijk meerdere genres. Daarnaast kan je sets horen van de grootste hardcore artiesten, wekelijkse specials en nog veel meer.

Masters of Hardcore Radio begint de eerste week met een vol programma. Re-Style trapt op de eerste dag af met een speciale openingsset, daarnaast is een exclusieve set van Deadly Guns te horen en kan je luisteren naar alle dagelijkse en wekelijkse specials.

Elke dag van 09:00 tot 10:00 uur begin je je dag goed met Millenium Morning. Kom elke vrijdag in de stemming voor het weekend tijdens Frenchcore Friday van 17:00 tot 18:00 uur, gevolgd door de Hardcore Top 20 van 18:00 uur tot 19:00 uur. Andere wekelijkse specials zijn onder andere de Masters Spotlight, Hardcore Wake-up Call en Masters In The Mix, 4 uur lang de beste sets van bekende hardcore artiesten. Kortom, Masters of Hardcore Radio is hét radiostation voor de ultieme hardcore fan.

In deze eerste week, op vrijdag 26 maart om 19:00 uur, brengt Masters of Hardcore Radio een ode aan het jaarlijkse Masters of Hardcore event met een broadcast van de beste sets van het Masters of Hardcore event van 2019.

Verwacht het beste dat hardcore te bieden heeft, verzameld op 1 plek. Luister naar Masters of Hardcore Radio 24 uur per dag, 7 dagen per week op mastersofhardcore.com/radio.