Final info Warface & D-Sturb present Live For This

Final info Warface & D-Sturb present Live For This

Tickets

Alle tickets voor Warface & D-Sturb present Live For This op 21 december, in de AFAS Live zijn uitverkocht! Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar paylogic.nl/tickets, vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typ fout gemaakt. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Timetable

Dit is de timetable van Warface & D-Sturb present Live For This met de toegevoegde End of Line ROOKIE area!

Fotomoment

Je hebt de kans om op de foto te gaan met Warface en D-Sturb! Er zal een speciale fotosessie plaatsvinden om 23:00 uur op de eerste verdieping achter de 2e zaal en is te bereiken via de trap in de entree hal.

Kluisjes

Er zullen kluisjes beschikbaar zijn op Warface & D-Sturb present Live For This. De kluisjes kunnen uitsluitend op het evenement worden gekocht. Er is geen voorverkoop. Een kluisje kost €10,- waarvan €4,- borg is. Na afloop van het evenement kan de sleutel van het kluisje ingeleverd worden bij de kassa om je borg terug te krijgen.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd voor Warface & D-Sturb present Live For This is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Merchandise

Er zal genoeg merchandise beschikbaar zijn bij Warface & D-Sturb present Live For This. Hier vind je de gloednieuwe Warface en D-Sturb merchandise, albums, merchandise gerelateerd aan de artiesten en meer. Wil je niet wachten tot het event? Je kunt ook online je merchandise kopen via: www.noizevizion.com.

Betaalmethodes

Bij de AFAS Live dien je te betalen met een creditcard of bankpas in de gehele locatie. Wil je toch liever met cash betalen? Haal dan een speciale prepaid kaart en gebruik deze om te betalen. Deze kaart is te verkrijgen bij de kassa’s met cash, een creditkaart of je bankpas.

Adres

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam
Nederland

Hoe kom je bij Warface & D-Sturb present Live For This

Bekijk deze pagina voor alle reisinformatie die je nodig hebt.

Mindervalide

Tijdens Warface & D-Sturb present Live For This is er een rolstoeltoegankelijke entree is en zijn er mindervalide toiletten aanwezig.

Wat je (niet) mag meenemen

Wat je mag meenemen

  • Deodorant roller
  • Waterzak – wanneer leeg
  • Krukken
  • Bepanthen zalf
  • E-Smoker/vape – geen geopende navullingen

Wat je niet mee mag nemen:

  • Vloeistoffen
  • Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
  • Selfiesticks langer dan 1 m
  • Paraplu’s
  • Eten/drinken

Handtassen

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen. Handtassen die niet groter zijn dan een A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm mogen wel worden meegenomen. Alle tassen worden gecheckt en let op: je kan je grote tas niet ergens opbergen. We raden je aan je tas thuis of in het hotel te laten

Eten en drinken

Tijdens Warface & D-Sturb present Live For This is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet? Maak je geen zorgen, we houden hier rekening mee en hebben ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

Sigaretten

Er zullen geen sigaretten te koop zijn tijdens Warface & D-Sturb present Live For This. 

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes, is het ook op Warface & D-Sturb present Live For This verboden om buiten de aangewezen rookruimtes te roken. Als organisatie krijgen we hoge boetes opgelegd door de NVWA bij overtreding van deze wet. Met deze reden en vanwege de gezondheidsrisico’s, worden er geen sigaretten verkocht.

Daarnaast is het toegestaan een e-smoker of vape mee te nemen. Let wel op dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan om geopende refills mee te nemen, wel gesealde.

Roken is alleen toegestaan in aangewezen rookruimtes. Jouw begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt erg gewaardeerd. Als je buiten de aangegeven rookruimtes besluit te roken, loop je het risico om van het evenement te worden verwijderd. Alvast bedankt!

Medicijnen

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Daarnaast is het bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Telefoon opladen

Het is niet mogelijk je telefoon op te laden tijdens het event.

Gehoorbescherming

Je hebt maar één paar oren, dus wees er voorzichtig mee. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Blijf ook niet te dicht bij de luidsprekers staan, want dat kan permanente gehoorschade opleveren. Bij de kassa kun je gehoorbescherming kopen voor 10,-.

(Video)Camera’s

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan opNeem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #LiveForThis toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan, videocamera’s mogen niet groter zijn dan 20×20 cm.

Zero tolerance

Het drugsbeleid bij Warface & D-Sturb present Live For This is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Het is dus ook niet toegestaan wiet/hasj mee te nemen. Als je toch besluit drugs mee te nemen loop je het risico verwijderd te worden van het terrein of overgedragen te worden aan de politie.

Celebrate Safe

Tijdens Warface & D-Sturb present Live For This feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de Celebrate Safe-stand (ondersteund door Unity) op de gang. Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen meer dan blij zijn om je objectieve en openminded advies te geven over alcohol en andere drugs. Dit gebeurd anoniem en in een veilige omgeving.