TICKETS

Tickets voor Free Festival 2018 kosten maar €25,- ex fee en zijn hier te koop. Er zijn geen VIP tickets te koop voor dit evenement.

TIMETABLE

ANTHEMS

Free Festival heeft vier verschillende anthems, voor elke stage één! Een hardcore anthem van Dogfight Clan, een uptempo anthem van Sjammienators, een hardstyle anthem van Chain Reaction en een freestyle anthem by Dr Phunk. Beluister ze hier.

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor Free Festival is 2018. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Geen ID dat betekent geen entree!

ZERO TOLERANCE

Het drugsbeleid op Free Festival is nultolerantie. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

LOCKERS

Er zijn e-lockers beschikbaar op Free Festival. Een kluisje kost € 7,40, je betaald geen borg. Je ontvangt een locker nummer en een pincode. Hou je pincode privé!

We raden je ten aan om je e-locker te kopen in onze online voorverkoop. Je ontvangt de dag voor het evenement een e-mail met je locker nummer en pincode. Geen wachtrij bij de kassa, meer tijd om te feesten!

UNITY

Art of Dance vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. We beseffen echter wel dat feesten met risico’s gepaard kan gaan. Daarom zullen we Celebrate Safe promoten tijdens Free Festival. Tijdens Free Festival zal een Celebrate Safe ondersteund door de UNITY-stand beschikbaar zijn voor een bezoek. Hier zullen de vrijwilligers al je vragen beantwoorden. Wanneer het gaat over het zoemen van je oren, die ene knappe jongen / meisje die je net ontmoet hebt, drugs of alcohol, op de Celebrate Safe-stand, je bent altijd welkom.

BESCHERM JE OREN

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Kom ook niet te dicht bij de luidsprekers, want achteraf kan je last krijgen van gehoorverlies. Bij de kiosk kunt je gehoorbescherming kopen.

LOCATIE

Free Festival vindt plaats op het Almere Strand, aan de Muiderzandweg in Almere.

OPENBAAR VERVOER

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner’. Je kunt deze website gebruiken om te achterhalen of (en hoe) de technische werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Onderweg kunt je jouw reis plannen met behulp van de ‘Reisplanner Xtra’ app of de website www.ns.nl. We raden je aan om ook je weg naar huis te plannen!

AUTO & PARKEREN

Reis je met de auto naar Free Festival? Er zijn veel parkeerplekken op het Almere Strand. Volg de borden en de instructies van ons parkeerpersoneel. Vergeet niet te onthouden waar je je auto hebt geparkeerd! We raden je aan om je parkeerkaartjes in de voorverkoop te kopen.

TOURINGCAR

Organiseer je je eigen busreis met een touringcar naar Free Festival? Meld je aan en ontvang de informatie die je nodig hebt! Je kan je hier >> aanmelden.

BUS TOURS

Ben je op zoek naar een makkelijke en comfortabele manier om naar Free Festival 2018 te gaan? Met onze buspartners reis je vanuit verschillende landen naar het festival en terug. Je wordt voor de entree gebracht en opgehaald!