Maak je klaar voor deze editie van Free Festival! Op zaterdag 6 juli verzamelen duizenden harder styles fanatics zich op het Almere Strand voor een dag vol hardcore, uptempo, hardstyle en freestyle. Zorg dat je goed voorbereid bent, lees de final info hier!

TICKETS

Tickets voor Free Festival 2019 kosten maar €25,- ex fee en zijn hier te koop. Er zijn geen VIP tickets te koop voor dit evenement.

ANTHEMS

Free Festival heeft vier verschillende anthems, voor elke stage één! Een hardcore anthem van Never Surrender, een uptempo anthem van F.Noize, een hardstyle anthem van Delete en een freestyle anthem van The Viper. Beluister ze hier!

ATM

Tokens can be payed with bankcard or cash. Make sure to bring enough cash since there’s no ATM at the festival site.

MINIMUM AGE

De minimum leeftijd voor Free Festival is 2019 is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Geen ID betekent geen entree!

WEERSVOORSPELLINGEN

De weersvoorspellingen voor Free Festival zien er goed uit! Mocht het extreem warm worden, hou onze socials dan in de gaten voor extra info hierover.

ZERO TOLERANCE

Het drugsbeleid op Free Festival is nul tolerantie. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.

LOCKERS

Er zijn e-lockers beschikbaar op Free Festival. Een kluisje kost €7 (klein) of €9 (groot) ex fee, je betaald geen borg. Je ontvangt een locker nummer en een pincode. Hou je pincode privé!

We raden je aan om je e-locker te kopen in onze online voorverkoop. Je ontvangt de dag voor het evenement een e-mail met je locker nummer en pincode. Geen wachtrij bij de kassa, meer tijd om te feesten! Je kunt je locker in de online pre-sale tot 5 juli, 10:00 uur kopen.

UNITY

Art of Dance vindt het belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan feesten. We beseffen echter wel dat feesten met risico’s gepaard kan gaan. Daarom zullen we Celebrate Safe promoten tijdens Free Festival. Tijdens Free Festival zal een Celebrate Safe ondersteund door de UNITY-stand beschikbaar zijn voor een bezoek. Hier zullen de vrijwilligers al je vragen beantwoorden. Wanneer het gaat over het zoemen van je oren, die ene knappe jongen/meisje die je net ontmoet hebt, drugs of alcohol, op de Celebrate Safe-stand ben je altijd welkom.

PROTECT YOUR EARS

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Kom ook niet te dicht bij de luidsprekers want achteraf kan je last krijgen van gehoorverlies. Bij de verschillende automaten en de kiosk kun je gehoorbescherming kopen.

LOCATION

Free Festival vindt plaats op het Almere Strand, aan de Muiderzandweg in Almere.

PUBLIC TRANSPORT

Ga goed voorbereid op reis en gebruik de ‘NS Reisplanner’. Je kunt deze website gebruiken om te achterhalen of (en hoe) de technische werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Onderweg kun je jouw reis plannen met behulp van de ‘Reisplanner Xtra’ app of de website www.ns.nl. We raden je aan om ook je weg naar huis te plannen!

CAR & PARKING

Reis je met de auto naar Free Festival? Er zijn veel parkeerplekken op het Almere Strand. Volg de borden en de instructies van ons parkeerpersoneel. Vergeet niet te onthouden waar je je auto hebt geparkeerd! We raden je aan om je parkeerkaartjes in de voorverkoop te kopen.

TOURINGCAR

Organiseer je je eigen busreis met een touringcar naar Free Festival? Meld je aan en ontvang de informatie die je nodig hebt! Je kan je hier aanmelden.

BUS TOURS

Ben je op zoek naar een makkelijke en comfortabele manier om naar Free Festival 2019 te gaan? Met onze buspartners reis je vanuit verschillende landen naar het festival en terug. Je wordt voor de entree gebracht en opgehaald!