Event

Masters of Hardcore VR live experience by PYTHIAN

Masters of Hardcore VR live experience by PYTHIAN
Masters of Hardcore VR live experience by PYTHIAN
 tickets
Datum
27 maart 2021
Tijd
20:00 - 21:00

Algemene informatie

Ontdek de wereld van PYTHIAN en ervaar ’s werelds meest extreme XR (Extended Reality) hard dance experience. “Let us reform your reality and witness the power of a virtual escape.”

Op 27 maart 2021 vindt de eerste live experience plaats in PYTHIAN. Masters of Hardcore presenteert een 1 uur durende experience die je transporteert naar het 2016 event thema: Raiders of Rampage. Een VR experience met de hardste live sets van niemand minder. dan Angerfist, Miss K8, Mad Dog en DRS. Dompel jezelf onder in de wereld van vikingen en rave virtueel met fans van over de hele wereld. “Obey the noise of the visionary. The world never saw them coming.”

Packages

Download de PYTHIAN app en Masters of Hardcore live experience als een pakket met early access korting. Het pakket is verkrijgbaar vanaf 15 maart 2021 voor een Early Access prijs van €19,95 (normale prijs: €24,95). Ga naar Steam en voeg dit pakket toe aan je wishlist en ontvang een email notificatie wanneer het pakket beschikbaar is.

Requirements

Alle VR headsets die werken met PCVR zijn geschikt voor PYTHIAN en de meeste Windows PC’s met Windows 10. Voor meer info en vragen over de apparaten en besturingssystemen, check onze technische requirements pagina.

Line-up

Angerfist

Angerfist

Miss K8

Miss K8

Mad Dog

Mad Dog

DRS

DRS

Tickets

Go to ticketshop

Packages

Download de PYTHIAN app en Masters of Hardcore live experience als een pakket met early access korting via Steam.

Het pakket is verkrijgbaar vanaf 15 maart 2021 voor een Early Access prijs van €19,95 (normale prijs: €24,95). Ga naar Steam en voeg dit pakket toe aan je wishlist en ontvang een email notificatie wanneer het pakket beschikbaar is.

Requirements

Alle VR headsets die werken met PCVR zijn geschikt voor PYTHIAN en de meeste Windows PC’s met Windows 10. Voor meer info en vragen over de apparaten en besturingssystemen, check onze technische requirements pagina.

Meer info en vragen

Voor meer info over de PYTHIAN app en de Masters of Hardcore VR live experience kan je onze FAQ pagina checken.