Het is bijna tijd voor een nieuwe editie van Radical Redemption’s event: Command & Conquer. Lees de final info hier en zorg ervoor dat je er helemaal klaar voor bent!

Timetable

Tickets

Tickets zijn te koop op commandandconquer.nl. Zorg dat je op tijd bent! Personalisatie van alle tickets is verplicht. Je vindt meer info over de personalisatie hier.

Radical foto moment

Van 02:00 – 02:15 heb jij de kans om met de commander zelf op de foto te gaan!

Command & Conquer album

Het langverwachte vijfde soloalbum “Command & Conquer” van Radical Redemption is beschikbaar tijdens het evenement. Je kan het album daarnaast pr-orderen op commandandconquer.nl/pre-order.

Merchandise

Er zal veel nieuwe merchandise verkrijgbaar zijn bij de Noize Vizion stand. Wil je je merchandise alvast in huis hebben vóór Command & Conquer? Bestel online op noizevizion.com!

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om Command & Conquer te bezoeken is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. We maken geen uitzonderingen! Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Geen legitimatie betekent geen toegang!

Auto & Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid naast het terrein. Parkeren is gratis dus je hoeft geen parkeerticket te kopen.

Adres

Breepark
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda
Nederland

Kiss & Ride

Als je wordt gebracht en gehaald door een vriend of taxi, volg dan de ‘Kiss & Ride’ borden. Er zijn geen andere plekken waar je gebracht of opgehaald kan worden.

Openbaar vervoer

Wees goed voorbereid en check de‘NS Reisplanner’. Je kan deze app gebruiken om te zien of er eventuele spoorwerkzaamheden/vertragingen zijn. Plan dus je heen- en terugreis op ns.nl.

Shuttle bus

Er rijden shuttlebussen tussen station Breda en The Radical Dome. De eerste bussen vertrekken om 21:00u en zullen blijven pendelen tussen het station en het event. We raden je aan je shuttlebus ticket in de voorverkoop te kopen. Een retourtje kost € 6,00 (excl. fee) in de online voorverkoop. Op locatie kost een retourtje € 8,-.

Georganiseerde busreis by Luxury Coach

Ben je op zoek naar een makkelijke en comfortabele manier om naar Command & Conquer te gaan? Met onze buspartners reis je vanuit verschillende plaatsen in het land naar het evenement en terug. Je wordt voor de entree gebracht en opgehaald! Meer informatie >

Organized your own bustour?
Organiseer je zelf een busreis? Meld je dan hier aan!

Smoking policy

Roken is alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes. Besluit je toch om buiten de rookruimtes te roken, dan loop je het risico van het evenement verwijderd te worden. Als organisatie zullen we hoge boetes ontvangen als we het rookreglement overtreden, dus we stellen jullie begrip en medewerking enorm op prijs. Alvast bedankt!

Social media

Gedurende de nacht houden we je op de hoogte via onze socials. Volg ons via:

Facebook: artofdance / radical redemption
Instagram: artofdance / radical redemption
Snapchat: AOD-official
Twitter:
Official_AOD / Radical Redemption
YouTube:
officialartofdance / Radical Redemption
Soundcloud:
officialartofdance / Radical Redemption

We vinden het geweldig om jouw ervaringen te zien op social media. Gebruik de officiële hashtag voor Radical Redemption – Command & Conquer, #CommandandConquer.

Lockers

Er zullen lockers aanwezig zijn op Command & Conquer. We raden je aan om je e-locker in de voorverkoop aan te schaffen op commandandconquer.nl/tickets.

Munten en geld opnemen

Er zal geen pinautomaat aanwezig zijn op het terrein, maar het is wel mogelijk om je munten te betalen met PIN, creditcard of contant geld.

Bescherm je oren

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Sta niet te dicht bij de speakers want hier kun je gehoorverlies van lijden. Bij verschillende automaten kan je oordoppen kopen met contant geld.

Foto & Video

Alle camera’s zijn toegestaan op Command & Conquer. Neem die van jou mee en spam de socials vol! Vergeet niet de officiële hashtag #CommandandConquer.

Zero Tolerance

Op #CommandandConquer geldt een zero-tolerance beleid. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd.

Celebrate safe

Op Command & Conquer feesten we verantwoord. Wil je weten wat dat betekent? Breng een bezoek aan de Celebrate Safe stand in de chill area. De vrijwilligers van Unity staan hier voor je klaar met een open-minded advies over onderwerpen als drugs, alcohol en meer.

Zorg voor jezelf en voor een ander

Voel jij je niet goed? Of iemand om je heen niet? Twijfel niet en ga naar de EHBO. Zorg voor jezelf en voor een ander!