De burgemeesters van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven hebben zojuist aangekondigd dat alle evenementen gepland in de aankomende 7 dagen in de regio Noord-Brabant verplicht zijn afgelast.

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers heeft altijd onze hoogste prioriteit. Om deze reden hebben wij in goed overleg met de lokale autoriteiten besloten dat Masters of Hardcore, gepland op 28 maart 2020 in de Brabanthallen in Den Bosch, wordt verplaatst. Met meer dan 30.000 bezoekers over de hele wereld, vinden we het niet verantwoord de huidige situatie te negeren.

We hebben alles in werking gesteld om een alternatief te vinden. Samen met de locatie en onze artiesten, hebben wij een nieuwe datum gevonden voor het 25-jarig jubileum van Masters of Hardcore; 5 september 2020. Dezelfde line-up is bevestigd voor deze nieuwe datum.

Dit zijn buitengewone omstandigheden, en hoewel de situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. Reeds gekochte tickets en hotel pakketten blijven geldig voor de editie op 5 september 2020. Iedereen die een ticket of een hotel pakket gekocht heeft ontvangt hierover zo spoedig mogelijk persoonlijk een bericht.

We willen je bedanken voor het vertrouwen en oneindige support. We hopen je te zien op 5 september om 25 jaar Masters of Hardcore met ons te vieren!

Check onze FAQ pagina voor meer info.