Dit jaar wilden we het jubileum van 25 jaar Masters of Hardcore vieren met een editie zoals nooit tevoren. 30.000 hardcore heads van over de hele wereld zouden hun pure hardcore dedication laten zien. Een wereldwijde pandemie dwong ons om onze glorieuze viering uit te stellen, opnieuw…

Helaas kwamen we samen met de gemeente Den Bosch tot de conclusie dat we de maatregelen van het RIVM niet kunnen waarmaken en tegelijkertijd de kwaliteit kunnen leveren die je van ons verwacht, door 30.000 mensen samen te brengen in de Brabanthallen. Dit betekent dat Masters of Hardcore – Magnum Opus niet kan plaatsvinden op de nieuw aangekondigde datum; 5 september 2020 en wordt daarom verplaatst naar 27 maart 2021. Dezelfde line-up is nog steeds bevestigd voor deze datum. Ticket kopers ontvangen een persoonlijke e-mail over de volgende stappen of kunnen hierover lezen op 25yearsmastersofhardcore.com/FAQ .

We willen je bedanken voor je hardcore vertrouwen en support. We zullen terugkeren in 2021 om dit jubileum groter dan ooit te vieren!

Blijf veilig Masters!