Helaas maar wellicht al verwacht, is het in maart 2021 te vroeg om 30.000 fans van over de hele wereld samen te brengen in de Brabanthallen. Met verbeterende vooruitzichten, streven wij ernaar om ons 25-jarige bestaan te vieren op 4 september 2021.

We willen jullie bedanken voor al jullie support. Bijna iedere hardcore head heeft ervoor gekozen om zijn of haar ticket te behouden voor de komende editie.

Op dit moment is de Nederlandse overheid bezig met de vergunningsaanvraag voor de nieuwe datum in september. Er zijn nog geen vergunningen uitgegeven in Nederland. We hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen updaten wanneer we volledig groen licht hebben om ons 25-jarige bestaan met al onze loyale fans van over de hele wereld te kunnen vieren.

Als je niet van plan bent om Masters of Hardcore – Magnum Opus te bezoeken, is het uiteraard mogelijk om een refund of voucher aan te vragen. Kaartkopers ontvangen een persoonlijke mail met meer informatie over hun ticket en kunnen hier meer over lezen op 25yearsmastersofhardcore.com/faq.

We hopen dat we in september eindelijk met alle Masters samen kunnen komen om ons jubileum groter dan ooit te kunnen vieren! ????