Een woeste zandstorm nadert met dodelijke snelheid. Nog maar een paar dagen totdat 50.000 hardcore heads de woeste zandvlakte betreden. Bekijk de final info inclusief de timetable hieronder en bereid je voor op het jaar van ‘The Rally of Retribution’!

Timetable

Bekijk de Dominator 2019 timetable nu online.

Download de app

Download de officiële Dominator 2019 app voor iPhone of Android voor de line-up, jouw persoonlijke timetable, onze floor plan (binnenkort online), merchandise en meer.

Tickets

Alle VIP en regular tickets zijn uitverkocht! Net te laat? Een gelimiteerd aantal combi tickets is nog steeds beschikbaar voor diegene die snel beslissen. Bekijk dominatorfestival.nl/bus-tour voor combi bus tickets.

Pas op voor oplichters! Helaas zijn er onofficiële (weder)verkopers die ongeldige en/of veel te dure Dominator tickets verkopen. De enige officiële verkoopkanalen zijn dominatorfestival.nl, artofdance.nl, q-dance.com, mastersofhardcore.com, travel.dominatorfestival.nl en de websites van onze officiële buspartners. Twijfel je aan de echtheid van een website, neem dan gerust contact met ons op.

Twee ingangen

Let op: Dominator heeft 2 verschillende ingangen. Ingang A is de ingang voor iedereen met een regular ticket, die met de auto, taxi of via de kiss & ride komt. Ingang B is voor mensen die met de touringcar en shuttlebus komen. Volg de rode borden om bij ingang/uitgang A te komen en de groene borden op bij ingang/uitgang B te komen. Het is belangrijk dat je dezelfde ingang en uitgang neemt!

Roken niet toegestaan in tenten!

Op Dominator is het niet toegestaan om in de tenten te roken. Je begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt enorm gewaardeerd, als organisatie kunnen we namelijk erg hoge boetes krijgen wanneer er wel in de tenten gerookt wordt.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Dominator is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt, we maken hier geen uitzonderingen op. Zorg ervoor dat je je legitimatiebewijs meeneemt, geen legitimatiebewijs betekent geen entree!

Lockers

Er zijn meer dan genoeg lockers op het terrein. Haal je e-locker alvast in de voorverkoop  met korting. Je kunt je e-locker voucher omwisselen voor een locker nummer en een code bij de locker desk op het evenement. Je kunt je e-locker in de voorverkoop bestellen tot 20 juli 11:00 uur.

Auto & Parkeren

Het adres van Dominator Festival is Buivensedreef 10, 5521 RN in Eersel. Er zijn voldoende parkeerplekken op het terrein. Parkeertickets zijn verkrijgbaar bij de entree en kunnen alleen cash betaald worden. Een parkeerticket kost €15.

Word je afgezet en/of opgehaald door een vriend of taxi? Volg dan de ‘Kiss & Ride’ borden. Er zijn geen andere plekken rondom het terrein waar je afgezet of opgehaald kunt worden.

Openbaar vervoer

Bereid je reis goed voor met de ‘NS Reisplanner’. Je kunt deze app gebruiken om te kijken of er werkzaamheden zullen zijn op je route. Onderweg kun je de ‘Reisplanner Xtra’ app of de website www.9292.nl. We raden aan om je terugreis ook vast te plannen!

Pendelbussen

Tijdens het evenement rijden er pendelbussen van Eindhoven CS naar Dominator Festival en terug. De eerste bus vertrekt om 10:00u vanaf Eindhoven CS, vanaf dat moment blijven de bussen rijden. Zorg ervoor dat je op tijd vertrekt als je de laatste trein wil pakken vanaf Eindhoven CS! We raden aan om je shuttle bus tickets in de online voorverkoop te kopen. Een retour ticket kost € 8,00 (excl.).

Organiseer je je eigen busreis?

Registreer je bus hier om alle belangrijke informatie voor touringcars te ontvangen.

Munten en geld opnemen

Er is geen geldautomaat op het terrein, maar munten kunnen betaald worden met cash geld, pinpas of creditcard.

Zero tolerance

Op Dominator geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd.

Celebrate Safe

Op Dominator feesten we verantwoord. Wil je weten wat dat betekent? Breng een bezoek aan de Celebrate Safe stand. De vrijwilligers van Unity staan hier voor je klaar met een open-minded advies over onderwerpen als drugs, alcohol en meer.

Bescherm je oren

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op! Zorg ervoor date je gehoorbescherming draagt en dat je niet te dichtbij de speakers gaat staan, dit kan permanente gehoorbeschadiging opleveren. Gehoorbescherming is te koop in de kiosks op het event.

Merchandise

Er zullen genoeg merchandise stands staan op Dominator.  Hier vind je gloed nieuwe Dominator merchandise, albums, merchandise gerelateerd aan de artiesten en meer. Wil je niet wachten tot op het festival? Je kunt je merchandise ook hier online bestellen.

Dominator 2019 compilatie CD

De Dominator 2019 ‘Rally of Retribution’ compilatie wordt jouw zomer soundtrack! Pre-order jouw exemplaar van de officiële Dominator 2019 compilatie, gemixt door Angerfist & The Satan nu bij de Masters of Hardcore Store. Pre-order jouw exemplaar van de Dominator CD hier.

Signeersessies

Ontmoet anthem maker Angerfist in de Dominator CD Stand en haal zijn handtekening!

20:00 CD Stand

Fotosessie (VIP ONLY)

Voor VIP bezoekers zal Angerfist een speciale fotosessie op het VIP deck houden.

19:30 VIP DECK

Fotocamera’s

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Dominator. Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #Dominator2019 toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Contact

Algemene vragen
facebook.com/dominatorfestival
info@dominatorfestival.nl
+31682590703 (Whatsapp only)