Check this page for the English version.

Het is bijna tijd voor het allereerste solo event van Warface: Warface presents Live For This. Op 1 december tonen we onze dedication en laten we zien: we all LIVE FOR THIS! Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en lees de final info hier!

Timetable

Een leger van de hardste soldaten zullen ten strijde trekken op 1 december. Download de timetable voor je telefoon hier en check wanneer voor iedereen de strijd zal beginnen.

Warface presents live for this final info timetable

Tickets

De tickets zijn bijna uitverkocht! Zorg dat je niet te laat bent en koop je tickets op liveforthisevent.nl/tickets. De personalisatie van alle tickets is verplicht. Je kan hier meer info vinden over personalisatie.

(Grote) tassen niet toegestaan

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen.  Handtassen die niet groter zijn dan een A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm mogen wel worden meegenomen. Alle tassen worden gecheckt en let op: je kan je grote tas niet ergens opbergen. We raden je aan je tas thuis of in het hotel te laten.

PIN only

Bij de AFAS Live dien je te betalen met een creditcard of bankpas in de gehele locatie. Wil je toch liever met cash betalen? Haal dan een speciale prepaid kaart en gebruik deze om te betalen. Deze kaart is te verkrijgen bij de kassa’s met cash, een creditkaart of je bankpas.

Warface foto moment

Tijdens Warface presents Live For This is er de mogelijkheid om een foto met Warface te maken. Zorg dat je om 02:45 uur klaar staat in de hal!

Merchandise

Er zal veel nieuwe merchandise verkrijgbaar zijn bij de Noize Vizion stand. Wil je je merchandise alvast in huis hebben vóór Warface presents Live For This? Bestel online op noizevizion.com.

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om Warface presents Live For This te bezoeken is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. We maken geen uitzonderingen! Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Geen legitimatie betekent geen toegang!

Auto & parkeren

Bezoek de website van AFAS Live voor alle informatie over parkeren bij de locatie en hoe je het snelst bij de AFAS Live komt.

Parkeren touringcars

Kom je met een bus naar Warface presents Live For This? Registreer je bus hier om in de buurt te parkeren. Rondom de AFAS Live is een parkeerverbod en jij of de bus maatschappij riskeren een hoge boete wanneer er gestopt wordt op een plaats waar dit niet is toegestaan. Zorg dat jij zonder problemen kan worden afgezet en schaf je parkeerkaart aan.

Adres

AFAS Live
ArenA Boulevard 59
1101 DS Amsterdam Zuidoost

Kiss & Ride

Als je wordt gebracht en gehaald door een vriend of taxi, volg dan de ‘Kiss & Ride’ borden. Er zijn geen andere plekken waar je gebracht of opgehaald kan worden.

Openbaar vervoer

Wees goed voorbereid en download de ‘NS Reisplanner’ app. Je kan deze app gebruiken om te zien of er eventuele spoorwerkzaamheden/vertragingen zijn. Plan dus je heen- en terugreis op www.ns.nl.

Georganiseerde busreis met luxe bus

Ben je op zoek naar een makkelijke en comfortabele manier om naar Warface presents Live For This te gaan? Met onze buspartners reis je vanuit verschillende plaatsen in het land naar het evenement en terug. Je wordt dicht bij de entree gebracht en opgehaald! Meer informatie >

Rookbeleid

Roken is alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes. Besluit je toch om buiten de rookruimtes te roken, dan loop je het risico van het evenement verwijderd te worden. Als organisatie zullen we hoge boetes ontvangen als we het rookreglement overtreden, dus we stellen jullie begrip en medewerking enorm op prijs. Alvast bedankt!

Social media

Gedurende de nacht houden we je op de hoogte via onze socials. Volg ons via:

Facebook: artofdance / Warface
Instagram: artofdance / Warface
Snapchat: AOD-official
Twitter:
Official_AOD / Warface
YouTube:
officialartofdance / Warface
Soundcloud:
officialartofdance / Warface

We vinden het geweldig om jouw ervaringen te zien op social media. Gebruik de officiële hashtag voor Warface presents Live For This, #LiveForThis.

Lockers

Er zullen lockers aanwezig zijn op het evenement. Het is niet mogelijk om lockers in de presale aan te schaffen.

Bescherm je oren

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Sta niet te dicht bij de speakers want hier kun je gehoorverlies van lijden. Bij verschillende automaten kan je oordoppen kopen met contant geld.

Foto & Video

Alle camera’s zijn toegestaan op Warface presents Live For This. Neem die van jou mee en spam de socials vol! Vergeet niet de officiële hashtag #LiveForThis.

Zero Tolerance

Tijdens Warface presents Live For This geldt een zero-tolerance beleid. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd.

Celebrate safe

Op Warface presents Live For This feesten we verantwoord. Wil je weten wat dat betekent? Breng een bezoek aan de Celebrate Safe stand in de hal. De vrijwilligers van Unity staan hier voor je klaar met een open-minded advies over onderwerpen als drugs, alcohol en meer.

Zorg voor jezelf en voor een ander

Voel jij je niet goed? Of iemand om je heen niet? Twijfel niet en ga naar de EHBO. Zorg voor jezelf en voor een ander!