Heb jij al enige ervaring met social media marketing en wil je je daar graag in doorontwikkelen binnen de festival- en evenementenbranche? Lijkt het jou wat om mee te denken over de eventconcepten en de doorvertaling daarvan in social media content? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Bij Art of Dance zijn we namelijk per direct op zoek naar een Social Media Marketeer (medior).

Wat ga je doen als Social Media Marketeer?

Ervoor zorgen dat onze social channels er het hele jaar door perfect uitzien! Samen met jouw team (1 junior collega en 2 stagiairs) zorg je ervoor dat onze grote, super dedicated fanbase via onze social channels mee worden genomen in de aanloop naar, tijdens en na afloop van onze events, met content die jullie zelf bedacht én geschreven hebben. Daarin heb jij de helikopterview en draag je de verantwoordelijkheid dat alle content goed en op tijd online komt. Je beheert de contentplanning, stuurt je team aan en zorgt ervoor dat alle input die ze nodig hebben op tijd aanwezig is. Daarnaast denk je mee over onze eventthema’s en -concepten, met de vertaling daarvan naar social media content.

Wie ben jij?

Een social media- én festivalliefhebber die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière! Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als social media of content marketeer en droomt ervan je hier verder in te ontwikkelen binnen de festival-/evenementenbranche. Je zit altijd vol met ideeën, werkt graag samen in een team, bent gestructureerd en schrijft foutloos in Nederlands en Engels. Jij hoeft maar een festivalthema te zien en jouw creatieve brein gaat al op volle toeren draaien. Het concept en social media plan voor zo’n thema verder uitwerken is écht aan jou besteed!

Wie zijn wij?

Art of Dance is onderdeel van ID&T, wereldwijd marktleider op het gebied van electronic music events en experiences. Binnen Art of Dance ligt de focus op hard dance events – en door events als Dominator Festival, Masters of Hardcore, Supremacy en nog veel meer zijn we al ruim 20 jaar wereldwijd de grootste in dit segment. Wil je meer over ons weten, check dan vooral onze website en onze meest recente year movie.

Wat bieden we jou?

Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in de mooiste branche die er is! Je komt terecht in een gedreven, gezellig team met het motto “work hard, play hard”. Er is alle ruimte voor jouw creativiteit en we ondersteunen jouw ambities en ontwikkeling graag. Bij Art of Dance doen we veel inhouse, wat betekent dat er intern mogelijkheden zijn om meer te leren over bijvoorbeeld online advertising, e-mailmarketing, copywriting, SEO en meer, maar ook externe opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Daarnaast krijg je:

  • marktconform salaris;
  • de mogelijkheid om parttime te werken (28-40 uur);
  • 24 vakantiedagen (op basis van fulltime);
  • een pensioensregeling;
  • een laptop en telefoonvergoeding;
  • flexibele werktijden;
  • sporten met kantoor;
  • hele leuke bedrijfsuitjes.

Heb je interesse in deze vacature mail dan je motivatiebrief met CV en foto naar [email protected]. Een creatieve sollicitatie wordt erg gewaardeerd! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.