Over een paar dagen verzamelen 50.000 clan members op het E3 Strand in Eersel voor een nieuwe editie van Dominator! Lees de final info hieronder, check de timetable en bereid je voor op een bloeddorstige strijd. Dit is het jaar van de ‘Wrath of Warlords’!

Timetable

Bekijk de Dominator 2018 timetable nu online.

Download de app

Download de Dominator 2018 app voor iPhone of Android voor de volledige line-up, jouw persoonlijke timetable, het floorplan, de nieuwe merchandise collectie en meer.

Tickets

Dominator Festival 2018 is helemaal uitverkocht. Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

Pas op voor oplichters! Helaas zijn er onofficiële (weder)verkopers die ongeldige en/of veel te dure Dominator tickets verkopen. De enige officiële verkoopkanalen zijn dominatorfestival.nl, artofdance.nl, q-dance.com, mastersofhardcore.com, travel.dominatorfestival.nl en de websites van onze officiële buspartners. Twijfel je aan de echtheid van een website, neem dan gerust contact met ons op.

Personalisatie

Het personaliseren van je tickets is verplicht. We verzoeken je om je legitimatie bij de hand te houden bij de entree. Voor meer informatie over personalisatie en alle antwoorden op veelgestelde vragen, check deze pagina.

Twee ingangen

Let op: Dominator heeft 2 verschillende ingangen. Ingang A (rood) is de ingang voor iedereen met een regular ticket, die met de auto, taxi of via de kiss & ride komt. Ingang B (groen) is voor mensen die met de touringcar komen. Volg de rode borden om bij ingang/uitgang A te komen en de groene borden op bij ingang/uitgang B te komen. Het is belangrijk dat je dezelfde ingang en uitgang neemt!

Roken niet toegestaan in tenten!

Op Dominator is het niet toegestaan om in de tenten te roken. Je begrip hiervoor en medewerking hieraan wordt enorm gewaardeerd, als organisatie kunnen we namelijk erg hoge boetes krijgen wanneer er wel in de tenten gerookt wordt.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Dominator is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt, we maken hier geen uitzonderingen op. Zorg ervoor dat je je legitimatiebewijs meeneemt, geen legitimatiebewijs betekent geen entree!

Lockers

Er zijn meer dan genoeg lockers op het terrein. Sla de rij over en haal je e-locker alvast in de voorverkoop. Je kunt je locker voucher omwisselen voor een code op het evenement.

Auto en parkeren

Het adres van Dominator Festival is Buivensedreef 10, 5521 RN in Eersel. Er zijn voldoende parkeerplekken op het terrein. Parkeertickets zijn verkrijgbaar bij de entree en kunnen alleen cash betaald worden.

Word je afgezet en/of opgehaald met de auto? Volg de ‘Halen & Brengen’ borden. Er zijn geen andere plekken rondom het terrein waar je afgezet of opgehaald kunt worden.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Bereid je reis goed voor met de ‘NS Reisplanner’, de ‘Reisplanner Xtra’ app of the website 9292.nl. Check ook alvast je route naar huis!

Pendelbussen

Tijdens het evenement rijden er pendelbussen van Eindhoven CS naar Dominator Festival en terug. De eerste bus vertrekt om 10:00u vanaf Eindhoven CS, vanaf dat moment blijven de bussen rijden. De eindtijd van de pendelbussen hangt af van de drukte en het aantal wachtenden na afloop van het event. Zorg ervoor dat je op tijd vertrekt als je de laatste trein wil pakken vanaf Eindhoven CS! We raden aan om je shuttle bus tickets in de online voorverkoop te kopen. Een retour ticket kost € 8,00 (excl.).

Organiseer je je eigen busreis?

Registreer je bus via onlineticket.nl om alle belangrijke informatie voor touringcars te ontvangen.

Munten en geld opnemen

Er is geen geldautomaat op het terrein, maar munten kunnen betaald worden met cash geld, pinpas of creditcard.

Zero tolerance

Op Dominator geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd.

Celebrate Safe

Op Dominator feesten we verantwoord. Wil je weten wat dat betekent? Breng een bezoek aan de Celebrate Safe stand. De vrijwilligers van Unity staan hier voor je klaar met een open-minded advies over onderwerpen als drugs, alcohol en meer.

Bescherm je oren

Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op! Zorg ervoor date je gehoorbescherming draagt en dat je niet te dichtbij de speakers gaat staan, dit kan permanente gehoorbeschadiging opleveren. Gehoorbescherming is te koop in de kiosks op het event.

Merchandise

Er staat een gloednieuwe merchandise collectie voor je klaar op Dominator! Dominator merchandise, hardcore merchandise, artist merchandise, de Dominator 2018 CD en nog veel meer. Wil je niet wachten tot op het festival? Bestel jouw Dominator merchandise alvast online.

Dominator 2018 compilatie CD

De Dominator 2018 CD, gemixt door de Neophyte & N-Vitral komt eraan! Pre-order de CD alvast online >

Signeersessies

Ontmoet de mixers van de Dominator 2018 CD in de Dominator CD Stand!

17:00 – 17:30 N-Vitral
19:30 – 20:00 Neophyte

Fotocamera’s

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Dominator. Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #Dominator2018 toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Contact

Algemene vragen
facebook.com/dominatorfestival
info@dominatorfestival.nl
+31682590703 (alleen Whatsapp)

Meld je aan voor de Dominator Whatsapp updates
Voeg Art of Dance (+31682590703) toe aan je adresboek en stuur een appje met ‘WHATSAPP ON NL’ voor Nederlands, ‘WHATSAPP ON EN’ voor Engels of ‘WHATSAPP ON DE’ voor Duits . Als je twee blauwe vinkjes ziet ben je ingeschreven.