Vol trots presenteren we je de man die verantwoordelijk is voor het Dominator anthem van 2018: NEOPHYTE!

Hij is een van de belangrijkste pioneers die bijgedragen hebben aan hardcore zoals we het vandaag de dag kennen. Zijn onverslaanbare catalogus met hits en torenhoge aantal performances maken hem een onmisbare artiest voor hardcore wereldwijd. Dit jaar viert hij ’25 jaar Neophyte hardcore’ en Dominator Festival zal deze epische legacy eren samen met 50.000 hardcore-fans.

Bereid je voor op een van de meesterlijkste hardcore-eindshows in de geschiedenis. Verwacht alle hits uit het verleden, heden én de toekomst. Alle Neophyte, Masters of Ceremony, Bodylotion en Hard Creations meesterwerken zullen samensmelten en Dominator Festival achterlaten in totale chaos. “We will take no prisoners!”